sparagaria-400x130

Servei integral
per a Casaments
i Events Corporatius

Sparagaria events va començar com un somni…i encara és una realitat. Gràcies als nostres clients se’ns han anat obrint portes que ni imaginàvem quan vam començar anys enrere. Esdeveniments del més alt nivell, el nostre més difícil encara, el nostre encant gastronòmic i la nostra cura pel detall fan que els nostres esdeveniments siguin realment ideals.

Posada en Escena

El millor event passa per un escenari perfecte i una escenografia a mida. Màgia i romanticisme pel teu casament o celebració i professionalitat pel teu event corporatiu.

Càtering

Portem l’excel·lent qualitat d’elaboració i de producte del nostre xef Jose Miguel i el millor servei a taula al teu casament o event corporatiu

Música

Música en viu, DJ, música de fons, efectes sonors… Cobrim tots els sentits per fer del teu casament o event corporatiu una experiència única.

Fotografia i Video

Passen tantes coses que calen ser enregistrades per tenir-ne un record o per poder ensenyar a qui vulguis. Disposem de varis professionals de la fotografia i el video a a la teva disposició.

sparagaria-400x130

Tot el que calgui pel teu event

Digue’ns què necessites pel teu casament o event i treballarem conjuntament per assolir fins al darrer dels detalls per un casament o un event corporatiu perfecte.

  El teu nom

  El teu correu electrònic

  Tema del missatge

  El teu missatge

  ESPAIS

  Espais i ambients ideals per ocasions especials. Disposem de preciosos llocs especials a la teva disposició o, si cal, ens desplacem allà on ens indiquis.

  ELS NOSTRES ESPAIS