La Garantia d’un Llegat

A principis dels anys 90, Angelita i Miguel, els nostres pares, incansables a la feina i amb ganes de seguir evolucionant, van decidir ampliar el que ja havien començat anys enrere amb el seu bar a la zona de Can Comelles. Un bar de batalla, de barri, del de tota la vida, un petit racó on va començar a forjar-se aquesta història, l’aposta pel pernil de glà, pernil del bo, del que te n’agrada fins i tot el greix, va fer que, animats per molts clients, inauguréssin “El Rei del Jamón” al setembre de 1991.

L’any 2000, el Rei del Jamón va canviar de nom per Flor de Sal Restaurant. Els fills vam decidir seguir el camí iniciat ja fa uns anys pels nostres pares i apostem per una altra gastronomia que ens ha portat fins avui. El Flor de Sal, és sens dubte, un referent a la zona, ha sabut entendre el pas del temps i gastronòmicament parlant sempre ha estat al dia. La seva aposta gastronòmica, tant pel menú del dia, menú per a grups, carta o pizzes, fan que aquesta casa sigui gairebé visita obligada.

Ets de menú més casolà?

Si el que et ve de gust és una bona paella, pollastre a l’ast, croquetes de tots els gustos, mandonguilles, pop a la gallega, vedella a la cassola o els inigualables canelons de l’Angelita… et cal anar a la rostisseria familiar de tota la vida, els nostres orígens, tombant la cantonada del Restaurant.

TRUCA’NS!

T. 93 777 22 16